Jolkota susilauman matkassa äärettömissä erämaissa tässä Microgaming-valmistajan kehittämässä modernissa ja kiinnostavassa slotissa! Untamed Wolf Pack -kolikkopeli vie sinut eräretkelle upeisiin, luonnon tarjoamiin puitteisiin. Pääset paitsi ihailemaan söpöjä sudenpentuja, myös nauttimaan uskomattomista, jylhistä ja kallioisista maisemista saalistaessasi voittoja susikumppaneidesi rinnalla.

Tämä viiden kelan kolikkopeli tarjoaa monenlaisia mukavia ja rahakkaita yllätyksiä pelaamistasi piristämään. Niihin kuuluvat esimerkiksi laajenevat wild-symbolit, ilmaiset kierrokset sekä kelojen tönäisyominaisuus, jolla voit voittaa mukavasti lisää onnen potkaistessa! Pelin kiehtova ulkoasu ja kauniit grafiikat tekevät sen pelaamisesta erinomaisen miellyttävää, ja sen lisäominaisuudet tuovat voittamiseen kiinnostavia mahdollisuuksia. Lisäksi Untamed Wolf Pack on jo peruspelin toiminnaltaan ihastuttavan suurpiirteinen; voittolinjoista viis, kunhan symbolit ovat oikeilla keloilla! 

Untamed Wolf Pack on osa Microgaming-studion neljä peliä käsittävää sarjaa. Pelisarjan muut pelit ovat Untamed Giant Panda, Untamed Crowned Eagle, sekä Untamed Bengal Tiger. Nämä kaikki eläinaiheiset slotit muistuttavat toisiaan upealta ulkoasultaan. Niiden toiminta on myös hyvin samantapaista, mutta pelit eivät kuitenkaan ole aivan identtisiä.  

Voittolinjoiltaan Untamed Wolf Pack on 243-suuntainen, ja sen symbolit koostuvat paitsi tietenkin erilaisista susihahmoista, myös kolikkopelien pelaajille hyvinkin tutuksi tulleista pelikortti-kirjainsymboleista sekä joistakin susien saaliseläimistä. Pelistä löytyvät sekä wild- että scatter- symbolit. Scatter on tässä pelissä läheltä kuvattu suden silmä, kun taas wild-symbolina toimii, mikäpäs muukaan kuin susilauma, jota edustavat symbolissa kolme sudenpentua. 

Panokset ja voittolinjat  

Untamed Wolf Pack -pelin 243-suuntainen voittokuvio tarkoittaa, että pelaajan ei tarvitse välittää itse voittolinjoista lainkaan. Sen sijaan riittää, että hän saa samoja symboleita vierekkäisille keloille. Niiden ei siis tarvitse olla keskenään linjassa, kunhan niiden väliin ei jää kelaa.  

Panos asetetaan Bet-valikosta, joka antaa mielenkiintoisella tavalla pelaajalle mahdollisuuden joko ainoastaan kasvattaa panostaan yhdellä helpolla klikkauksella, tai vaihtoehtoisesti avata erillisen valikon, josta hän pääsee säätämään erikseen kolikon arvoa ja niiden lukumäärää. Kolikon arvon voi valita väliltä 0,01 ja 0,10, ja niiden lukumäärän puolestaan väliltä 1-15. Pelissä on myös Autoplay -toiminto kelojen pyörittämiseksi ennalta valitun kierrosmäärän verran ilman keskeytyksiä. Kiekot saa pyörimään tuttuun tapaan spin-nappia napauttamalla. 

Ulkoasu ja teema  

Lumihuippuiset, villit vuoret ja kesyttämättömät kalliot toimivat tämän villieläimiä juhlistavan pelin taustana. Sen realistiset piirrokset ja hahmot muistuttavat ensi näkemältä valokuvia. Pelin symboleina esiintyvät sudet ovat ilmeikkäitä, ja suloisia pentuja katsellessa paatuneinkaan pelaaja ei voi olla tuntematta pientä värähdystä sydämessään. Näin vielä vähemmän, kun sudenpennut heräävät animoituina eloon.  

Pelin yleistunnelmaa kuitenkin muuttaa vähemmän kevyeen suuntaan sen erittäin raskassoutuinen musiikki, jonka tavoitteena lienee korostaa erämaaelämän ankaruutta. Yleisilmeeltään pelin ulkoasu on raikas, kaunis ja realistinen, ja silmä todellakin lepää sen piirroksia ja symboleita katsellessa. Susien ja muiden eläinten ohella pyörivät kirjainsymbolit ovat pelkistettyjä ja metallinhohtoisia, mukaillen harmaudellaan pelin värimaailman siniharmaaseen vivahtavaa teemaa. 

Bonustoiminnot  

Pelin wild-symboli voi ilmestyä kaikille keloille ja korvaa minkä tahansa symbolin paitsi scatterin. Jokaisen kelan alalaidassa on mittari, joka laskee, montako kertaa wild on ilmestynyt sille. Kun mittarin kaikki neljä paikkaa tulevat täyteen, muuttuu koko kela täysin wild-symbolien täyttämäksi seuraavien neljän kierroksen ajaksi. Pelin ilmaiset pyöräytykset käynnistyvät, kun pelaaja saa kolmen tai useamman scatter-symbolin mihin tahansa paikkoihin keloilla. Pelaaja saa 10 ilmaista pyöräytystä, joiden aikana keloille ilmestyy lisää wild-symboleita voittomahdollisuuksia kasvattamaan.  

Tässä slotissa on myös nudge- eli tönäisytoiminto, joka saattaa tönäistä keloja sopivasti tuottamaan ilmaiskierroksia. Siinä on myös voittojen tuplausmahdollisuus, joka perustuu näytöllä pyörivään osoittimeen. Pelaaja voi joko tuplata tai menettää voittonsa. 

Hyvät puolet  

Emme pysty lopettamaan tämän pelin ulkoasun kehumista. Se todella virkistää erilaisuudellaan ja kauneudellaan. Tämä ei rajoitu ulkonäköön, vaan myös pelattavuus ja käytettävyys ovat Untamed Wolf Pack -slotissa kunnossa. Sen käyttöliittymä esimerkiksi sisältää paljon erilaisia ohjetekstejä, joihin pääsee helposti käsiksi, ja jotka selventävät pelin toimintaa ja lisäominaisuuksia. Kiitämme myös pelin tuplausmahdollisuutta, joka on mielenkiintoisesti toteutettu. Siinä maapallo on jaettu erivärisiin sektoreihin, ja pelaajan tulee lyödä vetoa siitä, mille niistä osoitin osuu. Tämä on todella miellyttävää vaihtelua perinteiseen kortin värin arvaukseen verrattuna! Muutenkin pelissä on mukava määrä erilaisia herkkuja aina wild-symbolien kerryttämisestä tönäisytoimintoon saakka. Ilmaisten kierrosten aikana keloilla lisääntyvät wild-symbolit ovat myös erittäin tervetulleita. 

Huonot puolet  

Kun tämän slotin ulkoasu on niin upea, emme ymmärrä, miksi sen musiikista on tehty niin masentavaa. Inspiroivat vuoristomaisemat ja kauniit eläimet ansaitsisivat seurakseen vähintään mieltäylentävän viulukonserton, tai sen puuttuessa edes pari järeää sähkökitaran sointua. Vaikuttaakin siltä, että musiikin suunnittelu on tässä pelissä jäänyt graafikoihin keskittymisen jalkoihin, mikä on todella sääli. Peli ei myöskään lukuisista, ainakin näennäisesti pelaajan voittomahdollisuuksia lisäävistä ominaisuuksistaan huolimatta anna voittoja aivan niin usein kuin voisi kuvitella. Untamed Wolf Pack -slotissa voitot eivät myöskään kohdalle osuessaan nouse kovin korkeiksi. Sen RTP eli palautusprosentti, joka on 96,17 % ei ole sarjassaan mitenkään erityisen huono, mutta se voisi toki olla parempikin. 

Yhteenveto  

Untamed Wolf Pack -slotti on moderni ja graafisesti viehättävä kolikkopeli tunnetulta pelinvalmistajalta. Microgaming on jälleen ylittänyt itsensä kehittäessään tätä neljän pelin sarjaan kuuluvaa slottia. Sinun kannattaa kokeilla tätä kolikkopeliä, vaikka olisitkin jo käynyt pelaamassa sarjan muita pelejä, sillä ne eivät suinkaan ole toiminnoiltaan täsmälleen samanlaisia. Lisäksi niiden parissa viihtyy jo pelkästään pelien visuaalisen ilmeen takia.  

Pelin kertyvät ja lisääntyvät wild-symbolit, sekä siinä auliisti jaeltavat ilmaiset kierrokset lisäävät voittomahdollisuuksiasi. Voit myös saada apua ilmaisten kierrosten hankintaan pelin tönäisytoiminnon avulla, joka tuo puuttuvan scatter-symbolin näytölle tämän toiminnon käynnistämiseksi. Kerää koko sarja ja käy pelaamassa paitsi tätä slottia, myös sen sisaruspelejä niitä tarjoavalla kasinolla!