Perimätiedon mukaan Rooman valtakunnan perustivat Romulus ja Remus vuonna 753 eKr. Rooma kasvoi pienestä kaupunkivaltiosta jättimäiseksi imperiumiksi, jota hallitsi keisari. Rooma laajeni nopeasti jo silloin, kun se oli tasavalta, mutta sen valtakunnan rajat kasvoivat nopeinten Octavianuksen ja Julius Caesarin aikaan, jolloin Rooma kasvoi maailman herraksi. Sisäiset erimielisyydet ja sodat rasittivat Roomaa, jolloin se lopulta hajosi Itä- ja Länsi-Roomaksi. Länsi-Rooma tuhoutui nopeasti, mutta Itä-Rooman eli Bysantin valtakunta jatkui vuoteen 1453, jolloin muhamettilaiset barbaariheimot valtasivat Konstantinopolin.

Rooma oli kuuluisa kehittyneestä hallintojärjestelmästään sekä vauraudesta, jonka puolesta oltiin valmiita käymään myös sotia. Tämän Rooman teemaan liittyvän slotin on suunnitellut Net Entertainment, joka on kuuluisa teemapeleistään. 

NetEnt vie pelaajan matkalle muinaiseen Roomaan, ja pelin aikana pelaajaa pääsee osaksi legioonalaisten seikkailuja. Nämä voitokkaat sotilaat olivat kuuluisia taktiikoistaan ja urheudestaan. Victorious on tyyliltään kuitenkin kesy, eikä ruudulla nähdä väkivaltaa. Pelin käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen, joten pelin oppii hyvin nopeasti. Slotti soveltuukin niille, jotka ovat vasta siirtymässä kolikkoautomaattien parista nettipelien maailmaan.  

Victorious löytyy monelta eri nettikasinolta ja sitä on mahdollista kokeilla myös täysin ilmaiseksi. Pelin palautusprosentti eli RTP on 96,9 %, joka on pelaajaa ajatellen runsaskätinen. Peliä on mahdollista pelata monella eri alustalla ja siitä on saatavilla myös mobiiliversio. Slotti tarjoilee erilaisia erikois- ja bonustoimintoja, joiden aikana pelaaja voi metsästää korkeampia palkintoja. 

Panokset ja voittolinjat  

Victorious -kolikkopelin kelasysteemi on hyvin konventionaalinen, sillä se koostuu viidestä kelasta, jotka pyörivät kolmella eri tasolla. Pelissä on jopa 234 erilaista tapaa voittaa, joten pelistä löytyy mitä erilaisimpia voittoyhdistelmiä. Pelaajan pitää kuitenkin olla tarkkana, sillä voittoyhdistelmien suurempi määrä ei tarkoita korkeimpia voittoja, vaan keskimääräiset voitot määrittää vain ja ainoastaan pelin palautusprosentti.  

Slotin tarkoituksena on kerätä samankaltaisia symboleita, ja tarkat voittokombinaatiot on hyvä tarkistaa pelin voittotaulukosta. Voitot lasketaan aina oikealta vasemmalle, joten voittaakseen täytyy voittokombinaation ensimmäinen symboli ilmaantua ensimmäiselle kelalle. Slotista löytyvät tavanomaiset wild- ja scatter-symbolit. Pelissä asetetaan panos alalaidan valikoista. Slotin panosskaala on 0,25 – 125 euroa, joten peli soveltuu eri riskitason pelaajille. 

Ulkoasu ja teema  

Victorious on visuaalisesti oivallinen ja se on tyyliltään hieman retromainen. Pelipöytä on sijoitettu keskelle legioonalaisten sotajoukkoa. Taustalta paljastuu voitokas armeija, joka on valmiina urotekoihin. Pelin symbolit liittyvät tavalla tai toisella roomalaiseen teemaan, ja pelaaja näkee keloilla legioonalaisten lisäksi roomalaista symboliikkaa.  

Slotin värimaailma ei ole mitenkään erityisen räikeä, vaan värejä on käytetty kohtalaisen hillitysti. Pelin sommitelma on riittävä, sillä kelat erottautuvat hyvin taustastaan, eivätkä symbolit myöskään huku keloille tai mene toistensa kanssa sekaisin. Hienona visuaalisena yksityiskohtana mainittakoon pelin valikot, jotka eivät ole aivan tyypilliset NetEnt-kolikkopelivalikot, vaan ne on ehostettu teemaansa sopiviksi. Pelin taustalta kuuluu mahtipontinen musiikki, joka virittää pelaajan taisteluun suuremmista voitoista. 

Bonustoiminnot  

Victorious -kolikkopeli tarjoaa herkulliset bonustoiminnot, joiden aikana pelaaja voi saavuttaa korkeitakin voittoja. Slotin bonustoiminnot rajoittuvat ilmaisiin bonuskierroksiin, joille pääsy vaatii riittävän määrän scattereita. Kun pelaaja saa keloille kolme scatteria, palkitsee peli 15 ilmaiskierroksella, joiden aikana voitot kerrotaan viidellä. Neljällä scatterilla pelaaja saa 20 ilmaispyöräytystä, jolloin voitot kerrotaan 20x voittokertoimella. Mikäli pelaajalla käy tuuri ja hän onnistuu saamaan keloille peräti 5 scatteria, palkitse peli pelaajan uskomattomalla 50x voittokertoimella, jolloin myös ilmaisia pelikierroksia myönnetään peräti 25 kappaletta. Maksimipanoksella pelattaessa pelaaja voi siis päästä korkeillekin voitoille. Bonuskierrosten aikana keloille voi ilmaantua myös wild-symboli, mutta se voi tupsahtaa ainoastaan keloille 2 ja 4. 

Hyvät puolet  

Victorious on hyvin selkeä ja kompakti peli, joka soveltuu erityisesti niille, jotka nauttivat erilaisten teemapelien pelaamisesta. Roomalainen teema näkyy pelissä joka asiassa, mikä lisää peliin tunnelmaa. Slotissa on joitakin hienoja visuaalisia efektejä, joista monet aktivoituvat, kun bonustoiminnot kytkeytyvät päälle. Yleisesti pelin kompositio on oivallinen ja sen grafiikat riittävän terävät, eikä pelaaminen häiriinny.  

Slotin bonustoiminnot ovat tavanomaiset, mutta niistä saatavat palkinnot ovat erinomaiset. Mikäli pelaaja onnistuu saamaan viisi scatteria keloille, kerrotaan ilmaiskierroksilta saatavat voitot jopa viidelläkymmenellä. Tällöin pelaaja voi päästä sievoisillekin voitoille. Slotin ohjeet ovat selkeät ja informatiiviset, mutta ne voisi kuitenkin kääntää myös suomen kielelle. Pelin äänimaailma on tunnelmallinen ja rytmittää mukavasti pelin kulkua. 

Huonot puolet  

Victorious on hyvin yksinkertainen peli, eikä se säväytä toiminnallisuuksiltaan, jotka ovat hyvin rajalliset. Näin ollen peliin voisi tehdä joitakin muutoksia. Pelin grafiikat ovat selkeät, mutta niistä puuttuu omaperäisyys. Pelin retromainen ulkoasu voi kyllästyttää joitakin pelaajia, joten pelin ulkoasua voisi modernisoida. Slottiin voisi rakentaa myös enemmän visuaalisia efektejä, jotka toisivat myös teemaan eroa, sillä tällä hetkellä pelin teema jää hieman etäiseksi. Mikäli peli sisältäisi jonkinlaisia tarinallisia elementtejä tai jos siinä pääsisi etenemään, olisi pelaaminen nautinnollisempaa. Peliin voisi rakentaa myös progressiivisen jackpotin, jonka lisäksi pelin voitot voisi pystyä tuplaamaan. Tämä toisi peliin lisää jännitystä. Pelin voisi kääntää myös suomeksi, jotta sen pelaaminen helpottuisi. 

Yhteenveto  

Victorious on muinaiseen Rooman valtakuntaan sijoittuvat kolikkopeli, missä pelaaja voi liittyä legioonaan ja taistella järisyttävien ryöstösaaliiden puolesta. Slotin kierrokset on mahdollista automatisoida, jolloin pelaaminen muuttuu todella helpoksi. Pelin grafiikoissa on tiettyä retromaisuutta, jonka lisäksi pelissä on monia tyylikkäitä visuaalisia yksityiskohtia.  

Peliin pääsee mukaan vaivaisella 25 sentillä per kierros maksimipanoksen ollessa 125 euroa. Pelin bonustoiminnot liittyvät ilmaisiin kierroksiin, joiden aikana pelaaja voidaan palkita jopa 50-kertaisilla voittokertoimilla. Pelin äänimaailma luo pelaamiseen jännittävän tunnelman, mutta äänet on myös mahdollista sulkea pois päältä. Pelistä löytyy myös wild-symboli, joka korvaa kaikki muut symbolit paitsi scatterin. Astu siis legioonalaisten maailmaan ja lähde taistelemaan kunnian puolesta!