On tunnettu tosiasia, että vaikka Suomi on maailman paras maa, ei se sijaitse sään puolesta kaikkein edullisemmalla maantieteellisellä alueella. Talvi kurittaa kansalaisia miltei puolet vuodesta, minkä lisäksi kesä on lyhyt ja sateinen. Ei siis ihme, että suomalaiset tulevat hulluiksi, kun aurinko vähän paistaa ja lämpömittari kipuaa kahdenkympin paremmalle puolelle. Harvat lämpimät kesäpäivät eivät kuitenkaan monelle riitä, vaan suomalaisilla on ainainen kaipuu etelän lämpöön.

Nyt pelaajilla on käynyt tuuri, sillä Net Entertainment on kehittänyt kolikkopelin, jossa matkataan trooppiselle paratiisisaarelle. Siellä välkehtii turkoosi meri ja vaaleat hiekkarannat. Tässä slotissa pelaaja pääsee surffaamaan kohti hienoja voittoja, mutta jossain aaltojen keskellä vaanii myös haikala, joka voi erikseen palkita pelaajan. 

Wild Water on oivallinen peli, jossa on yksinkertainen teema ja käyttöliittymä. Näin ollen pelin oppii yhdessä hujauksessa ja se sopii myös vasta-alkajalle. Peli löytynee netin suurilta kasinoilta, minkä lisäksi sitä on mahdollista pelata kaikilla alustoilla. Voit kokeilla slottia myös täysin ilmaiseksi ja siitä on olemassa myös mobiiliversio.  

Pelin palautusprosentti eli RTP on 96,4 prosenttia, joka on hieman yleistä keskitasoa korkeampi. Sen visuaalinen maailma viekoittelee pelaajaa surffiaiheisella teemallaan, joka luo pelaamiseen erittäin rauhallisen tunnelman. Slotissa on lukuisia erikois- ja bonustoimintoja. Jotta pelaaminen olisi mahdollisimman helppoa, on kierrokset mahdollista automatisoida, jolloin käynnistä-näppäintä ei tarvitse olla jatkuvasti painelemassa. Eikö kuulostakin hyvältä? 

Panokset ja voittolinjat  

Wild Waterin kelasysteemi on hyvin perinteinen ja se muodostuu viidestä kelasta, jotka pyörivät kolmella eri tasolla. Voittolinjoja on yhteensä 20, mikä takaa erilaisten voittokombinaatioiden syntymisen. Slotista tekee hieman erikoisen se, että sen symbolit peittävät pelissä usein kokonaisen kelan tai osan siitä, jolloin pelaajan mahdollisuus voittoon kasvaa. Eri voittoyhdistelmät on syytä tarkistaa slotin voittotaulukosta, mutta minimivoittoon riittää, kun samoja symboleita tupsahtaa keloille vähintään kolme kappaletta. Voitot lasketaan aina vasemmalta oikealle. Slotissa on myös wild-symboli, joka korvaa kaikki muut symbolit paitsi scatterin. Pelissä asetetaan panosta säätämällä kolikon arvoa ja panoksen tasoa, jotka löytyvät alalaidan panosvalikoista. Slotin minimipanos on 0,20 euroa ja maksimipanos 100 euroa. 

Ulkoasu ja teema  

Slotin ulkoasu on raikas ja selkeä, mikä tekee pelaamisesta nautinnollista. Sen visuaalinen maailma on kuin 60-luvun katalogista ja hehkuu vintagea. Symbolit ovat erilaisia rantaleijonia- ja leijonattaria, jotka poseeraavat keloilla surffilaudat mukanaan. Pelin värimaailma on pehmeä ja sen värisävyt ovat hyvin pastelliset. Sen kokonaisuus on oivallinen, sillä pelipöytä on sijoitettu keskelle hiekkarantaa, joka näkyy myös taustalla. Tämä tuo peliin rauhallisen tunnelman, ja saa pelaajan matkaamaan ajatuksissaan kauaksi etelään.  

Wild Waterissa on mielenkiintoinen äänimaailma, josta se ansaitsee saada kehuja. Taustalla pauhavat rauhalliset meren aallot, joiden lisäksi siinä kuuluu rautalanka- tai surffimusiikki. Pelin käynnistäminen aiheuttaa peliin sopivan ääniefektin, joka tuo siihen lisää vauhtia. 

Bonustoiminnot  

Wild Water pitää sisällään myös kelpo bonustoiminnot, joiden aikana pelaajan on mahdollista yrittää metsästää korkeampia voittoja. Mikäli pelaaja onnistuu saamaan vähintään kolme scatteria, palkitaan hänet bonuskierroksilla. Niiden aikana on mahdollista voittaa lisää ilmaispyöräytyksiä, mutta mikä parasta, ilmaiskierrosten aikana keloille ilmaantuvat wildit peittävät automaattisesti koko kelan.  

Pelissä on myös muita erikoistoimintoja, joiden aikana pelaajan on mahdollista lyödä rahoiksi. Mikäli pelaaja saa keloille kombinaation, jossa on viisi surffaajaa, palkitaan pelaaja 20-kertaisella voittokertoimella. Jos pelaajaa oikein onnistaa, ja keloille tupsahtaa kaikki viisi erilaista surffaajaa, palkitaan pelaaja uskomattomalla 200-kertaisella voittokertoimella. Maksimipanoksella pelattaessa voi pelaaja näin ollen pokata itselleen isonkin voiton. Pelin pääpalkinto on 2000 kolikkoa. 

Hyvät puolet  

Wild Water on hyvin yksinkertainen ja selkeä kolikkopeli, joten sitä voi lämpimästi suositella erilaisille pelaajille. Pelaaminen on helppoa, sillä pelistä on karsittu pois kaikki turhat toiminnot ja valikot. Pelaajan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin asettaa panos ja käynnistää peli, jolloin pelaaja pääsee nauttimaan upeista pelihetkistä.  

Slotti on rakenteeltaan kevyt, joten pelaaminen onnistuu yhtä hyvin mobiilisti tai hieman hitaammalla nettiyhteydellä. Sen visuaalinen ilme on erittäin miellyttävä – jopa kaunis. Pastellinsävyiset värit ja vintage-hahmot tuovat peliin utuisen ja koukuttavan ilmapiirin. Peli ansaitsee saada kiitosta sen upeasta äänimaailmastaan. Taustalla soi mukaansatempaava musiikki, jota rytmittää taustalta kuuluvat meren aallot. Slotin ohjeet ovat helppolukuiset ja selkeät. 

Huonot puolet  

Wild Water on tarkoituksella suunniteltu hyvin yksinkertaisiksi, jolloin se ei välttämättä sovellu sellaisille pelaajille, jotka etsivät monipuolisia toimintoja. Slotin bonustoiminnot ovat hyvin yksinkertaiset, eikä niiden sisälle ole rakennettu mitään järisyttävää. Mukaan pitäisi rakentaa enemmän toimintoja, kuten vaikkapa mahdollisuus tuplata voitot, joka toisi peliin lisää jännitystä. Slottiin voisi lisätä myös progressiivisen jackpotin, joka auttaisi pitämään pelaajan mielenkiinnon yllä pitempään.  

Wild Waterin grafiikat ovat kelvolliset, mutta kokonaisuudesta puuttuu miltei tyystin visuaaliset efektit. Peliin voisi lisätä erilaisia animaatioita tai videoita, jotka toisivat siihen lisää vipinää. Slotin tarina jää myös hieman etäiseksi, joten kokonaisuuteen voisi kehitellä lisää muita tarinallisia elementtejä. Mikäli pelissä pääsisi etenemään, voisi sen tueksi rakentaa enemmän tarinaa. 

Yhteenveto  

Wild Water on Net Entertainmentin kehittämä passeli videokolikkopeli, joka sijoittuu aurinkoisille hiekkarannoille. Pelin teema liittyy surffaukseen, ja pelin symbolit ovatkin kaikki surffaajia. Slotin tyylikäs äänimaailma on täynnä musiikkia ja aaltojen ääntä, mikä tekee pelaamisesta miellyttävää. Pelin suurin valtti on sen rauhallinen tunnelma, mikä tarkoittaa sitä, että siitä puuttuvat turhat efektit sekä toiminta.  

Pelin palautusprosentti on 96,4 prosenttia ja sen päävoitto on 2000 kolikkoa. Pelin mekaniikka on hyvin yksinkertainen, joten sen oppii nopeasti. Slotin panosskaala on 0,20 -100 euroa, joten se soveltuu eri riskitason pelaajille. Slotin bonukset ovat ilmaisia kierroksia, joiden aikana keloille ilmaantuu laajenevia wildeja. Oletko kuumaakin kuumempi rantaleijona? Hyppää siis muiden surffaajien seuraan ja pokaa voittoja!